Primele ipoteze în cazul morții copilei de 4 ani din Bahmut. Versiunile examinate de oamenii legii
Full Article 1 minutes read

Primele ipoteze în cazul morții copilei de 4 ani din Bahmut. Versiunile examinate de oamenii legii

Medicii legiști nu au depistat urme de moarte violentă pe corpul neînsuflețit al fetiței de 4 ani care a dispărut în seara zilei de 31 octombrie, în satul Bahmut. Deși expertiza medico-legală urmează să arate care a fost cauza exactă a decesului, oamenii legii examinează mai multe versiuni – inclusiv înecul sau hipotermia, scrie agenția IPN.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, Diana Fetco, a declarat pentru sursa citată că oamenii legii examinează mai multe ipoteze, inclusiv înecul în canalul în care a fost depistată copila sau hipotermia. Corpul copilului a fost îndreptat la expertiză.

Fetița de 4 ani din satul Bahmut, raionul Călărași, ar fi ieșit din ogradă în jurul orei 13.00, iar oamenii legii au fost sesizați în jurul orei 18.00. În căutări s-au implicat polițiști cu câini de serviciu și drone, dar și voluntari. Căutările au continuat și pe parcursul întregii nopți. În această dimineață copila a fost găsită fără suflare într-un canal de scurgere din localitatea Cornești, la o distanță de aproximativ 4 kilometri de casă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: