PSRM explică de ce nu a participat la dezbaterea moțiunii simple asupra activității MAI
Full Article 1 minutes read

PSRM explică de ce nu a participat la dezbaterea moțiunii simple asupra activității MAI

Fracțiunea parlamentară a PSRM nu a participat la ședința din 7 decembrie a Legislativului, la care urma să se discute proiectul moțiunii simple împotriva ministrului de Interne, Pavel Voicu. Într-un comunicat de presă, socialiștii menționează că „preferă discuții cu poporul în locul unui show steril”. 

„În locul acestui show steril, deputații socialiști preferă să aibă discuții directe cu poporul, astfel au astăzi zi de vizite în teritoriu. Deputații PSRM discută cu cetățenii și acumulează propuneri referitoare la bugetul de stat, astfel ca să venim cu soluții pentru îmbunătățirea vieții oamenilor”, se arată în comunicatul publicat de PSRM.

Amintim că deputații urmau să dezbată pe 7 decembrie o moțiune de cenzură semnată de Platforma DA și PAS asupra activității Ministerului de Interne. Aceasta a eșuat din lipsă de cvorum, după ce la ședință au venit doar 38 de deputați. 

Înainte de ședință, Platforma parlamentară „Pentru Moldova”, formată din fracțiunea Partidului „ȘOR” și deputații care au părăsit fracțiunea PDM, iar apoi grupul parlamentar Pro Moldova, a anunțat că va boicota ședința.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: