Putin a semnat decretul privind creșterea numărului de militari
Full Article 40 second read

Putin a semnat decretul privind creșterea numărului de militari

Președintele Rusiei Vladimir Putin a semnat, pe 25 august, un decret cu privire la mărirea personalului forțelor armate rusești. Ria scrie că numărul acestora va crește cu 137 mii și va ajunge la numărul total de 1 150 628 persoane. 

Potrivit decretului anterior din 17 noiembrie 2017, efectivul autorizat al Forțelor Armate ale Rusiei era de 1 902 758 persoane, inclusiv 1 013 628 militari.

„Se stabilește efectivul de personal al Forțelor Armate al Federației Ruse în număr de 2 039 758 unități, inclusiv 1 150 628 militari”, se arată în noul decret.

Decretul lui Putin va intra în vigoare la 1 ianuarie 2023.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: