Reacția lui Nichiforciuc la acuzațiile lui Slusari: „Înțeleg disperarea deputaților, se apropie alegerile”
Full Article 2 minutes read

Reacția lui Nichiforciuc la acuzațiile lui Slusari: „Înțeleg disperarea deputaților, se apropie alegerile”

Deputatul neafiliat Eugeniu Nichiforciuc respinge acuzațiile vicepreședintelui Platformei Demnitate și Adevăr (DA) Alexandr Slusari și susține că acestea au legătură cu campania electorală. Reacția vine după ce Slusari a blocat accesul camioanelor de la cariera Micăuți și i-a acuzat pe Nichiforciuc și Andronache că ar avea interese financiare din extragerea „ilegală” a pietrei.

Eugeniu Nichiforciuc este de părere că Alexandr Slusari ar urmări să iasă în evidență, în contextul campaniei electorale.

„Înțeleg disperarea deputaților pe care i-ați numit, căci se apropie alegerile și ei nu știu cu ce să mai iasă în evidență. Totodată, le-aș sugera să se ocupe cu lucruri serioase, dar nu să inventeze probleme acolo unde nu sunt. Oamenii înțeleg ce se ascunde după acest circ ieftin și în final acești deputați riscă să se aleagă cu un singur rezultat: să își distrugă pantofii și costumele scumpe în praful de la carieră. Dar dacă au nevoie de atenție, le-aș mai sugera să viziteze instituția de la Costiujeni, acolo sunt oameni care ar fi gata să-i asculte și să le dea și o apreciere științifico-medicală a acțiunilor lor”, a declarat Nichiforciuc pentru NM.

Reacția vine după ce, pe 12 aprilie, deputatul Platformei DA Alexandr Slusari și deputatul PAS Lilian Carp s-au deplasat la cariera Micăuți. Ulterior, Slusari a blocat cu mașina drumul, pentru a opri accesul camioanelor.

Potrivit lui Slusari, cariera de la Micăuți „ar fi controlată” de către deputații Eugeniu Nichiforciuc și Vladimir Andronache.

Deputatul neafiliat Vladimir Androchate nu a venit deocamdată cu o reacție.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: