Reacția Nataliei Gavrilița la anunțul lui Vladimir Plahotniuc că revine în politica moldovenească
Full Article 50 second read

Reacția Nataliei Gavrilița la anunțul lui Vladimir Plahotniuc că revine în politica moldovenească

„Guvernul va continua să depună toate eforturile ca să asigure întoarcerea banilor furați și sancționarea, conform legii, a celor care au furat banii și voturile oamenilor”, este reacția prim-ministrei Natalia Gavrilița, în urma anunțului fostului lider al democraților Vlad Plahotniuc că revine în politica moldovenească. 

„Înțeleg că pe unii i-a prins a ustura. Justiția începe să funcționeze. Iar minciunile, victimizarea și invocarea de persecuție politică nu îi va ajuta să se eschiveze de la ispășirea pedepselor”, a mai spus Gavrilița.

Amintim că la doar două zile după ce SUA a anunțat sancțiuni împotriva lui Plahotniuc, acesta anunță că revine în politică. Declarațiile au fost făcute în cadrul unui interviu pentru portalul Tribuna, publicat astăzi, 28 octombrie. Avocatul lui Plahotniuc, Lucian Rogac, a confirmat pentru NM autenticitatea interviului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: