Recomandările poliției pentru șoferii din capitală, în seara zilei de revelion
Full Article 50 second read

Recomandările poliției pentru șoferii din capitală, în seara zilei de revelion

Poliția Republicii Moldova a publicat astăzi, 31 decembrie, pe pagina sa de Facebook, câteva recomandări pentru șoferii care vor circula în capitală, în seara de revelion, dar și pentru pietoni.

Astfel, oamenii legii recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să evite să se deplaseze în perimetrul de desfăşurare a Pieții Marii Adunări Naționale, să opteze pentru parcările din zona adiacentă, să circule cu maximă atenţie atunci când trec pe lângă grupurile de pietoni, să respecte indicaţiile şi recomandările poliţiştilor de patrulare şi să nu conducă sub influenţa băuturilor alcoolice.

Totodată, pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului, după o temeinică asigurare.

Amintim că traficul rutier va fi suspendat astăzi, 31 decembrie 2019, începând cu ora 18:00, în Piața Marii Adunări Naționale (tronsonul străzilor Alexandru Pușkin și Bănulescu Bodoni), în legătură cu desfășurarea concertului de „Revelion 2019-2020”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: