Record de infectări cu COVID-19 în România și Rusia. În Franța au fost înregistrate 500 000 cazuri noi
Full Article 2 minutes read

Record de infectări cu COVID-19 în România și Rusia. În Franța au fost înregistrate 500 000 cazuri noi

Recorduri de infectări cu COVID-19 au fost înregistrate în mai multe state, inclusiv România și Rusia – aproape 35 de mii și respectiv peste 74 de mii. Cel mai mare număr însă l-a anunțat Franța: jumătate de milion de noi cazuri, înregistrate timp de o zi. 

Potrivit Digi24, în România a fost înregistrat pe 26 ianuarie un număr record de infectări cu COVID-19 – aproape 35 de mii. Alte 94 de persoane infectate cu coronavirus au murit.

Și în Rusia este record de infectări de la începutul pandemiei – 74,7 mii de cazuri noi, informează Novaya Gazeta. Numărul este în creștere pentru a șasea zi consecutiv. În ajun, 67,8 mii de oameni au fost testați pozitiv.

Iar Franța a anunțat pe 26 ianuarie peste 500 de mii de cazuri noi. Pentru prima oară din aprilie, numărul persoanelor spitalizate a ajuns la 30 de mii, informează Euronews.

În Ucraina, miercuri au fost anunțate peste 24,3 mii de noi infectări. Cele mai multe sunt în Kiev, Ivano-Frankovsk și Lvov, notează UNIAN. De asemenea, 141 dintre pacienții infectați au decedat.

Amintim că, în ajun, în Republica Moldova au fost confirmate peste 5,1 mii de infectări cu coronavirus.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: