Regia Autosalubritate a cumpărat 10 autospeciale noi pentru evacuarea gunoiului din capitală (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Regia Autosalubritate a cumpărat 10 autospeciale noi pentru evacuarea gunoiului din capitală (FOTO)

Primăria Chișinău a achiziționat 10 autospeciale moderne pentru evacuarea deșeurilor. Trei dintre mijloacele tehnice au ajuns în administrarea Î.M. Regia Autosalubritate în luna octombrie și sunt antrenate în lucru, iar altele șapte au ajuns la sfârșitul lunii decembrie.

Potrivit unei postări publicate de primarul Ion Ceban pe pagina sa de Facebook, cele șapte autospeciale au fost testate și vor fi dislocate în teren în zilele următoare.

Valoarea totală a achiziției este de aproximativ 10 milioane de lei, bani obținuți din activitatea întreprinderii Regia Autosalubritate.

Ion Ceban a amintit că, în anul 2021, vor avea loc mai multe schimbări la Regia Autosalubritate. În baza suportului oferit de către BERD și BEI, vor fi realizate următoarele lucrări:

– Recultivarea poligonului provizoriu de la Ciocana în corespundere cu standardele UE;

– Securizarea depozitului de deșeuri Țînțăreni în corespundere standardelor UE și investiții în renovarea infrastructurii comunii Țînțăreni;

– Înnoirea parcului de autospeciale și infrastructurii de managementul deșeurilor întreprinderii;

– Modernizarea stației de transfer și instalarea unei linii de sortare manuală a deșeurilor reciclabile colectate separat.

Au fost achiziționate 10 autospeciale moderne pentru evacuarea deșeurilor.
Continuăm să dezvoltăm și să modernizăm…

Publicată de Iv Ceban pe Marţi, 5 ianuarie 2021

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: