Regiunea Harkov, atacată cu rachete: un tată își ține de mână fiul său mort, al cărui corp zăcea pe stradă 
Full Article 2 minutes read

Regiunea Harkov, atacată cu rachete: un tată își ține de mână fiul său mort, al cărui corp zăcea pe stradă 

Șeful administrației regionale din Harkov Oleg Sinegubov a anunțat că în dimineața zilei de 21 iulie, regiunea a fost atacată din nou cu rachete rusești. La moment se cunoaște despre 19 persoane rănite și două care au decedat. 

Autoritățile din regiunea Harkov menționează că 19 persoane au fost rănite, printre care și un copil. „Din păcate, 4 persoane sunt în stare gravă, 2 persoane au murit”, a anunțat Sinegubov, pe Telegram.

Primarul orașului Igor Terehov a spus că a fost atacată una dintre zonele dens populate ale localității. El a mai declarat că rachetele au lovit o unitate medicală.

Potrivit Ukrainskaea Pravda, Terehov a mai anunțat că atacurile în regiune au loc a doua zi și aproximativ la aceeași oră. La fel, el a menționat că rachetele au lovit inclusiv și stațiile de transport. Totodată, pe 21 iulie, șeful Departamentului de Investigații al Poliției Regionale, Serghei Bolvinov, a precizat că unul dintre răniți era un membru al poliției de patrulare.

De menționat că pe 20 iulie, o rachetă rusească a lovit o stație de de transport. Cel puțin 3 persoane au murit, inclusiv un adolescent de 13 ani. Tatăl său a stat câteva ore lângă cadavrul fiului său, potrivit presei din Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: