Regiunea Odesa din Ucraina intră în „zona roșie”. Au fost aprobate un șir de restriciții
Full Article 1 minutes read

Regiunea Odesa din Ucraina intră în „zona roșie”. Au fost aprobate un șir de restriciții

Din 18 octombrie, regiunea Odesa din Ucraina va fi inclusă în „zona roșie”. Anunțul a fost făcut de Oleg Nemcinov, ministrul Cabinetului de Miniștri al Ucrainei, în urma ședinței extraordinare a Comisiei de stat pentru siguranță tehnogenă, de mediu și situații de urgență, transmite od.vgorode.ua.

Pe lângă regiunea Odesa, și regiunile Zaporojie, Donețk și Nipru sunt incluse în „zona roșie”.

Astfel, accesul în centrele comerciale și alte unități de divertisment, săli de sport, piețe și magazine nealimentare va fi interzis.

De asemenea, este interzisă organizarea evenimentelor în masă, cu excepția evenimentelor sportive oficiale și a competițiilor sportive fără spectatori.

Pe de altă parte, băncile, benzinăriile, magazinele veterinare, farmaciile și toate magazinele alimentare vor continua să funcționeze în regim obișnuit.

În același timp, potrivit deciziei autorităților ucrainene, instituțiile de învățământ pot activa numai dacă 100% din personal a fost vaccinat cu schema completă de vaccinare. Acest lucru se aplică atât școlilor, cât și universităților. Preșcolarii și elevii claselor I și IV vor continua să frecventeze instituțiile de învățământ în mod obișnuit.

 

 

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: