„Regretăm această acțiune”. Ministrul Infrastructurii consideră greva transportatorilor „absolut nejustificată”
Full Article 2 minutes read

„Regretăm această acțiune”. Ministrul Infrastructurii consideră greva transportatorilor „absolut nejustificată”

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, spune că în perioada grevei transportatorilor, oamenii au avut cu ce se deplasa datorită mai multor administrații publice locale care au găsit soluții. Oficialul a declarat în cadrul unei conferințe de presă, din 9 februarie, că această acțiune este „absolut nejustificată” și a fost organizată de un grup mic de transportatori.

Spînu a menționat că a fost în permanentă discuție cu transportatorii, iar mâine, 10 februarie, urmează să fie anunțată soluția Guvernului la această problemă.

„Săptămâna trecută am anunțat că mâine voi avea următoarea discuție cu transportatorii în care să spunem care sunt soluțiile Guvernului la această problemă. Credem în continuare că această grevă absolut nu a fost justificată, a fost organizată de un grup mic de transportatori. Regretăm această acțiune. Or, noi credem că prioritatea noastră și a agenților economici, în mod special al celor de transport, este grija față de oameni și asigurarea cu servicii de calitate”, a conchis ministrul.

Amintim că în perioada 7-9 februarie, transportatorii de pasageri de pe cursele interurbane au organizat o grevă. Aceștia sunt nemulțumiți de noua „formulă a tarifelor” pentru transportul de călători care a fost propusă de Ministerul Infrastructurii.

Potrivit datelor transportatorilor, 90% din cursele naționale au fost suspendate din cauza grevei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: