Restaurantele și cafenelele din Ucraina vor rămâne deschise în noaptea de Revelion
Full Article 1 minutes read

Restaurantele și cafenelele din Ucraina vor rămâne deschise în noaptea de Revelion

Restaurantele și cafenelele din Ucraina vor avea permisiunea să rămână deschise până la 7 dimineața în noaptea de 31 decembrie spre 1 ianaurie. Decizia a fost luată de guvernul de la Kiev pe 24 decembrie.

Șeful Agenției Consumatorului de la Kiev Oleg Ruban a declarat că decizia nu va provoca creșterea numărului de cazuri de infectare cu COVID-19, scrie unian.net.

„Revelionul este o sărbătoare necesară pentru ca oamenii să se odihnească și cu siguranță nu va provoca o creștere bruscă a numărului de îmbolnăviri”, a precizat funcționarul de stat.

Anterior, autoritățile au interzis barurilor și restaurantelor să rămână deschise după ora 1:00, din cauza pandemiei de coronavirus.

La fel ca în Republica Moldova, în Ucraina sunt impuse restricții sectorului HoReCa privind funcționarea în timpul nopții. De asemenea, în țara vecină au fost anulate evenimentele de divertisment și concertele. Totodată, din 8 până pe 24 ianuarie, în țară va fi impus un regim strict de carantină. În această perioadă, restaurantele și cafenelele vor putea să facă doar livrări.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: