Trei secții de votare din străinătate au decis prelungirea programului secțiilor de votare (LIVE)
Full Article 1 minutes read

Trei secții de votare din străinătate au decis prelungirea programului secțiilor de votare (LIVE)

Comisia Electorală Centrală prezintă primele rezultate ale alegerilor prezidențiale care s-au desfășurat duminică, 15 noiembrie. 

x

Vladimir Șarban, vicepreședintele CEC, a mulțumit alegătorilor care au participat la procesul de votare și celor care urmează să aleagă președintele. De asemenea, acesta a mulțumit instituțiilor care au susținut CEC în pregătirea și desfășurarea scrutinului.

Potrivit acestuia, scrutinul s-a desfășurat fără incidente majore. La ora 21:00 s-au închis toate secțiile de votare de pe teritoriul R. Moldova, în afara uneia din raionul Călărași, care a solicitat prelungirea programului cu o oră.

Cinci secții de votare și-au încheiat activitatea mai devreme, din cauza epuizării numărului de buletine de vot: cea din Frankfurt, două din Londra, una din Berlin și una din Franța.

Trei secții de votare din afara țării au decis prelungirea programului: în Budapesta cu 30 de minute, iar secțiile din Tel Aviv și Kassel cu două ore.

CEC a înregistrat mai multe sesizări.

Primele declarații ale Maiei Sandu după închiderea secțiilor de votare din țară le puteți vedea AICI. Iar pe cele ale lui Igor Dodon AICI.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: