Trei secții de votare din străinătate au decis prelungirea programului secțiilor de votare (LIVE)
Full Article 1 minutes read

Trei secții de votare din străinătate au decis prelungirea programului secțiilor de votare (LIVE)

Comisia Electorală Centrală prezintă primele rezultate ale alegerilor prezidențiale care s-au desfășurat duminică, 15 noiembrie. 

Vladimir Șarban, vicepreședintele CEC, a mulțumit alegătorilor care au participat la procesul de votare și celor care urmează să aleagă președintele. De asemenea, acesta a mulțumit instituțiilor care au susținut CEC în pregătirea și desfășurarea scrutinului.

Potrivit acestuia, scrutinul s-a desfășurat fără incidente majore. La ora 21:00 s-au închis toate secțiile de votare de pe teritoriul R. Moldova, în afara uneia din raionul Călărași, care a solicitat prelungirea programului cu o oră.

Cinci secții de votare și-au încheiat activitatea mai devreme, din cauza epuizării numărului de buletine de vot: cea din Frankfurt, două din Londra, una din Berlin și una din Franța.

Trei secții de votare din afara țării au decis prelungirea programului: în Budapesta cu 30 de minute, iar secțiile din Tel Aviv și Kassel cu două ore.

CEC a înregistrat mai multe sesizări.

Primele declarații ale Maiei Sandu după închiderea secțiilor de votare din țară le puteți vedea AICI. Iar pe cele ale lui Igor Dodon AICI.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: