România confirmă: Maia Sandu, așteptată mâine la Palatul Cotroceni
Full Article 2 minutes read

România confirmă: Maia Sandu, așteptată mâine la Palatul Cotroceni

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu este așteptată pe 23 februarie la Palatul Cotroceni. Anunțul a fost făcut de administrația prezidențială a României. Cea din urmă menționează că șefa statului moldovean va efectua o vizită în România la invitația lui Klaus Iohannis. 

„Președintele României, Klaus Iohannis, o va primi joi, 23 februarie 2023, la Palatul Cotroceni, pe Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu ocazia vizitei de lucru pe care aceasta o efectuează în țara noastră la invitația Președintelui României”, se arată într-o declarație a administrației prezidențiale române.

Se menționează că în cadrul discuțiilor vor fi abordate proiectele comune de interes strategic în domeniile: energie, transporturi, sănătate, educație sau societate informațională.

„Vor fi discutate, totodată, stadiul și sprijinul României privind parcursul european al Republicii Moldova. De asemenea, cei doi Președinți vor avea un schimb de opinii privind provocările de securitate, precum și modalitățile de gestionare a efectelor economice, sociale și umanitare ale agresiunii Rusiei în Ucraina”, comunică administrația prezidențială română.

Anterior despre vizita Maiei Sandu în România a scris presa română pe surse. NM a solicitat un comentariu de la reprezentanții Președinției Republicii Moldova, însă nu am primit un răspuns.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: