România: Un consilier local a uitat să-și închidă camera și a apărut la o ședință online, în timp ce se afla în cabina de duș
Full Article 2 minutes read

România: Un consilier local a uitat să-și închidă camera și a apărut la o ședință online, în timp ce se afla în cabina de duș

Consilierul român al Partidului Social Democrat (PSD) Alberto Caraian s-a conectat la ședința extraordinară a Consiliului Local Sectorul 1 din București, care s-a desfășurat online, chiar în timp ce se afla în cabina de duș. Bărbatul nu și-a dat seama că are camera video a telefonului deschisă, fiind văzut în această ipostază de către participanți, dar și internauți. La trei ore după apariția imaginilor video, PSD a anunțat demisia lui Caraian, scrie libertatea.ro.

Momentul a avut loc imediat după ce Miruna Mureșan, înlocuitoarea Secretarului General al Sectorului 1, a deschis ședința extraordinară a Consiliului din 24 februarie.

În momentul în care secretarul de ședință a început apelul nominal al consilierilor locali, Alberto Caraian a intrat online în ședință, având deschisă camera video a dispozitivului de pe care se logase, chiar dacă era dezbrăcat, din duș.

Atât secretarul de ședință cât și mai mulți consilieri locali i-au atras atenția lui Caraian să își închidă camera video. Acesta a declarat că este „răcit cobză” și că este acasă, și nu știe cum să închidă camera. Pentru câteva minute, transmisiunea din dușul consilierului local s-au întrerupt. Ulterior, acesta a transmis din nou imagini cu sine plimbându-se printr-o încăpere, după ieșirea de la duș.

După câteva minute destinate reorganizării, lucrările ședinței de Consiliu Local s-au reluat.

Ulterior, într-o postare pe Facebook, Albert Caraian și-a cerut scuze pentru moment. „Tehnica mai joaca feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a transmis consilierul PSD.

Cu câteva ore în urmă, Partidul Social Democrat a anunțat că consilierul și-a înaintat demisia.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: