Rusia a raportat atacuri cu drone ucrainene asupra teritoriului său: într-un oraș s-a anunțat evacuarea populației VIDEO
Full Article 2 minutes read

Rusia a raportat atacuri cu drone ucrainene asupra teritoriului său: într-un oraș s-a anunțat evacuarea populației VIDEO

Federația Rusă a raportat, în dimineața zilei de 18 septembrie, despre un atac cu drone al Ucrainei îndreptat spre mai multe regiuni rusești. Dacă guvernatorul regiunii Tver a anunțat că în orașul Toropeț a izbucnit un incendiu după ce au căzut resturi de drone, atunci Ministerul rus al Apărării nu a menționat regiunea în raportul său. Instituția rusă a vorbit despre distrugerea a 54 de drone ucrainene peste 5 regiuni rusești, nu și Tver. Presa scrie că în orașul Toropeț din regiunea Tver a fost atacat un depozit de muniții și s-a anunțat evacuarea parțială a populației, relatează Meduza

Guvernatorul regiunii rusești Tver Igor Rudenya a raportat că, în noaptea de 18 septembrie, a fost atacată regiunea. Potrivit lui Rudenya, în orașul Toropeț a izbucnit un incendiu după ce au căzut resturi de drone. Ulterior, pe canalul de Telegram al regiunii Tver s-a raportat că la Toropeț a fost anunțată evacuarea parțială a populației. 

Canalul de Telegram Astra a scris, cu referire la localnici, că dronele ucrainene au atacat un depozit de muniții din Toropeț.

Între timp, Ministerul rus al Apărării a raportat despre distrugerea a 54 de drone ucrainene. Potrivit instituției, 27 de drone au fost doborâte peste regiunea Kursk, 16 peste Breansk, șapte peste Smolensk, trei peste Belgorod și una peste Oriol. Regiunea Tver nu a fost menționată în raportul Ministerului rus. 

Șeful biroului prezidențial ucrainean, Andrei Ermak, a publicat un video cu o explozie din orașul Toropeț și a menționat: „Demilitarizarea Rusiei este necesară pentru a opri teroarea”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: