Un bărbat a încercat să incendieze bradul de Crăciun din Piața Roșie
Full Article 40 second read

Un bărbat a încercat să incendieze bradul de Crăciun din Piața Roșie

Un bărbat a încercat pe 30 decembrie să incendieze bradul din Piața Roșie de la Moscova. Acesta însă nu și-a îndeplinit planul, întrucât a fost imediat observat și reținut de oamenii legii, scrie Izvestia.

Potrivit sursei citate, bărbatul s-ar fi apropiat de pomul de Crăciun cu o canistră cu benzină și a încercat să-i dea foc. Acesta a fost imediat observat și reținut.

Psihologii susțin că sărbătorile de iarnă pot provoca oamenii la agresivitate, întrucât acestea îi fac să se simtă lipsiți de valoare și îi duc la stări depresive, mai ales când așteptările sunt foarte diferite de posibilități.

Principalul brad al Federației Ruse a fost adus pe 14 decembrie de la Volokolamsk, o suburbie a Moscovei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: