„Rușine! Demisia!”: Comuniștii și socialiștii au protestat la ANRE, față de prețurile mari la gaz, lumină și căldură
Full Article 2 minutes read

„Rușine! Demisia!”: Comuniștii și socialiștii au protestat la ANRE, față de prețurile mari la gaz, lumină și căldură

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor (BCS) au protestat astăzi, 28 februarie, în fața sediului Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE). Manifestanții au denunțat prețuri „nejustificat de mari” la resursele energetice și au cerut stabilirea unor „tarife adecvate”. „Jos tarifele ridicate!”, „Jos guvernarea!”, „ANRE în demisie!”, „Rușine!” sau „Încetați să vă bateți joc de oameni!”, a scandat mulțimea, potrivit unui comunicat emis de Partidul Socialiștilor.

„Ni se spune că tarifele ridicate reprezintă prețul libertății. E o minciună. Tarifele ridicate reprezintă prețul incompetenței și neprofesionalismului PAS. Tarifele sunt ridicate deoarece la conducere se află persoane care nu au lucrat niciodată în funcții de răspundere, care au venit în fotolii de ministru din stradă”, a spus consilierul municipal, Alla Ursu-Antoci, potrivit sursei citate.

„Sandu și PAS nu au dreptul moral să reprezinte oamenii pe care i-au adus într-un asemenea hal, țara pe care au jefuit-o. Demisia!”, a scandat deputata comunistă Diana Caraman.

Nici PAS, nici ANRE, nu a comentat, deocamdată, protestul comuniștilor și socialiștilor.

De menționat că, anterior, BCS a manifestat în repetate rânduri în fața Guvernului împotriva politicilor promovate de Executiv. Anterior, consilierul premierului Dorin Recean, Daniel Vodă, a declarat că, „prin lege, toată lumea are dreptul să protesteze”

„Guvernul continuă să implementeze programe care ajută la îmbunătățirea condițiilor de viață. Nu vrem să politizăm problemele când ne gândim la interesele cetățenilor. Invităm toți membrii societății să ia decizii concrete în folosul oamenilor”, a declarat, recent, Daniel Vodă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: