Ruxanda Glavan o susține pe Violeta Ivanov la funcția de președinte. Este al cincilea deputat Pro Moldova care recurge la acest gest
Full Article 2 minutes read

Ruxanda Glavan o susține pe Violeta Ivanov la funcția de președinte. Este al cincilea deputat Pro Moldova care recurge la acest gest

Deputata Ruxanda Glavan și-a anunțat public susținerea pentru Violeta Ivanov în cadrul scrutinului prezidențial din 1 noiembrie. Este al cincilea parlamentar din Partidul Pro Moldova care ia această decizie. Aceasta a publicat pe Facebook o fotografie în care apare alături de Violeta Ivanov.

Ruxanda Glavan a menționat că este adepta politicilor de dreapta. Aceasta a amintit că partidul din care face parte nu are un reprezentant în cursa electorală, pentru că CEC nu a admis înregistrarea lui Andrian Candu.

„Respectiv nu facem campanie pentru nimeni. Dar am dreptul la opinie și la un vot, ca fiecare cetățean. Candidații de pe dreapta, pe lângă lipsa vizibilă de unitate, continuă să manifeste dezinteres față de votul meu și al colegilor mei. Singura care mi-a cerut susținerea publică este fosta colegă, Violeta Ivanov. Am fost colege și știu cât de verticală poate fi în fața deciziilor cu care nu rezonează”, a scris Ruxanda Glavan.

Este al cincilea deputat Pro Moldova care își manifestă public susținerea pentru Violeta Ivanov, în cadrul alegerilor prezidențiale. Anterior, acest gest l-au făcut Serghei Sîrbu, Grigore Repesciuc, Corneliu Padnevici și Gheorghe Brașovschi.

Pe 15 octombrie, deputatul Vladimir Cebotari a menționat că membrii formațiunii pe care o reprezintă urmează să decidă pe care dintre candidați îl vor susține în lupta pentru funcția de șef al statului. Conducerea Pro Moldova a precizat că și-a îndemnat susținătorii și membrii „să susțină candidatul care le pare mai potrivit pentru funcția de președinte” în afară de Igor Dodon.

Aminitm că înainte de a adera la Partidul „ȘOR”, Violeta Ivanov a făcut parte din PCRM, iar ulterior din PDM.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: