S-a îmbătat și a sunat la poliție, anunțând că sediul Moldtelecom ar fi minat. Ce pedeapsă riscă un bărbat din capitală? (FOTO)
Full Article 2 minutes read

S-a îmbătat și a sunat la poliție, anunțând că sediul Moldtelecom ar fi minat. Ce pedeapsă riscă un bărbat din capitală? (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, locuitor al capitalei, fiind în stare de ebrietate, a pus pe jar oamenii legii. Bărbatul a sunat la poliție și a spus că în incinta sediului Moldtelecom este amplasat un obiect explozibil. Informația s-a dovedit a fi falsă. Acum el se află în custodia poliției. Totul s-a întâmplat în seara de 25 iunie.

Apelul la 112 a fost înregistrat la ora 20:25. La fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate: Batalionul de patrulare și reacționare operativă al DP mun. Chișinău, grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Centru, angajații IGSU, fiind solicitată intervenția specialiștilor de la Bombteh.

Forțele de ordine au încercuit zona și au evacuat personalul din incinta clădirii. În urma verificării clădirii, nu au fost depistate obiecte suspecte sau explozibile.

Suspectul care a făcut apelul a fost reținut la scurt timp de oamenii legii, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale, suspectul și-a recunoscut vina.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție al Direcție de Poliție a mun. Chișinău și cercetat penal. El riscă o amendă de la 27 500 la 42 500 lei, de la 180 la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii sau până la 2 ani de închisoare.

Ar putea fi o imagine cu cer

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi stradă

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: