S-a „născut în cămașă”: Un băiat de 15 ani a rămas în viață după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din capitală
Full Article 50 second read

S-a „născut în cămașă”: Un băiat de 15 ani a rămas în viață după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc din capitală

A scăpat ca prin urechile acului! Un băiat, în vârstă de 15 ani, a rămas în viață după ce a căzut de la etajul 9 al unui bloc aflat în construcție de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al capitalei, scrie TV8. Potrivit sursei, care citează Poliția, minorul a ajuns la spital cu diverse traumatisme.

Conform sursei citate, polițiștii au stabilit că minorul de 15 ani, fiind împreună cu doi prieteni, au intrat pe teritoriul clădirii aflate în construcție. În timp ce minorii se urcau la etajele superioare, victima a alunecat și a căzut în gol.

Ceilalți doi nu au văzut momentul căderii, deoarece se aflau cu spatele.

Ulterior aceștia au apelat serviciile specializate și minorul a fost preluat de serviciul medical și transportat la spital.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: