S-a pornit în Israel cu 18 mii de dolari, fără să-i declare, iar acum riscă să rămână fără o parte din ei. Pățania unui tânăr la Aeroport
Full Article 40 second read

S-a pornit în Israel cu 18 mii de dolari, fără să-i declare, iar acum riscă să rămână fără o parte din ei. Pățania unui tânăr la Aeroport

Un tânăr de 24 de ani, cetățean al Statului Israel, riscă să rămână fără peste șapte mii de dolari, după ce a încercat să iasă din Moldova cu 18 mii de dolari fără să-i declare. Incidentul a fost înregistrat la Aeroportul Internațional Chișinău, anunță Poliția de Frontieră.

Potrivit sursei citate, valută străină în sumă totală de 18000 USD, nedeclarată organului vamal, a fost depistată în timpul controlului de specialitate al bagajelor pasagerilor de pe ruta Chişinău-TelAviv.

Echivalentul a 10 mii euro a fost restituit tânărului, iar mijloacele financiare în sumă de 7.100 dolari au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării.

Totodată, conform sursei citate, israelianul riscă să fie sancționat contravențional.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: