„Să poți respira de sine stătător e mare lucru, credeți-mă!” Ion Chicu anunță că i-a fost salvată viața
Full Article 2 minutes read

„Să poți respira de sine stătător e mare lucru, credeți-mă!” Ion Chicu anunță că i-a fost salvată viața

Fostul premier Ion Chicu, care a fost internat în secția de reanimare, după ce s-a reinfectat cu COVID-19, se simte mai bine și respiră singur. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta, în dimineața de 27 februarie.

„Mă grăbesc să Vă informez, că datorită profesionalismului excepțional al medicilor și personalului medical, săptămâna aceasta au fost salvate sute de vieți ale oamenilor din țara noastră, inclusiv și a mea. Mă simt cu mult mai bine și mă închin doctorilor pentru salvare!”, a scris Chicu.

Fostul prim-ministru a mai scris că spitalele din țară sunt supraaglomerate din cauza pacienților infectați cu coronavirus.

„Deși spații și resurse se mai pot identifica, medicii și personalul medical sunt extenuați. Ei luptă din greu pentru fiecare viață. Vă rog să Vă protejați la maximum posibil. Vă rog împreună să mai slăbim povara de pe medici. Să poți respira de sine stătător e mare lucru, credeți-mă!”, a conchis Chicu, fără să precizeze dacă a fost externat sau continuă să se afle în spital.

***

Informația privind spitalizarea lui Ion Chicu a devenit publică pe 23 februarie.

Este a doua oară când premierul este confirmat pozitiv cu COVID-19. La începutul lunii decembrie, purtătorul de cuvânt al guvernului a confirmat că Ion Chicu s-a infectat cu coronavirus.

Anterior, și premierul interimar Aurel Ciocoi, dar și ministrul de Interne Pavel Voicu, s-au reinfectat cu COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: