Să se termine războiul. Mesajul de Revelion al redacției NM pentru cititorii săi
Full Article 2 minutes read

Să se termine războiul. Mesajul de Revelion al redacției NM pentru cititorii săi

Dragii noștri cititori, în mod tradițional, la sfârșitul fiecărui an, redacția NM făcea o sinteză, dar și planuri pentru viitor.

Anul care trece este dureros de analizat. Pentru prima dată avem rubrica „Război”. Zilnic au existat și motive informaționale pentru a-l actualiza cu reportaje de pe front, povești tragice umane și reportaje video groaznice de la Bucea.

Am plâns, ne-am gândit la relocare în caz de ocupare a Moldovei, am căutat căști și blindaje pentru corespondentul nostru din Ucraina, am scris, filmat, montat și am crezut că victoria va fi de partea binelui.

În aceste vremuri tulburi, ne-au inspirat oamenii noștri, care în primele zile de război s-au adunat și s-au grăbit să ajute refugiații ucraineni. Iar politicienii moldoveni, care în tot acest timp au tăcut despre războiul de lângă granițele Moldovei, ne-au convins și mai mult că suntem pe drumul cel bun.

Suntem mai mulți: într-un an, 5,7 milioane de oameni au vizitat site-ul NewsMaker și au vizualizat 26,3 pagini. Multumesc pentru susținere! Din păcate, numărul cititorilor din Rusia a scăzut la jumătate (site-ul este blocat pe teritoriul Federației Ruse de Roskomnadzor). Audiența noastră din Ucraina, dimpotrivă, s-a dublat.

În tot acest an, cetățenii Ucrainei ne-au inspirat cu eroismul lor. Ei luptă nu numai pentru libertatea lor, ci și pentru a noastră.

A fost un an dificil pentru cetățenii Moldovei: inflație record și sărăcirea populației, criza energetică…

Dar în Noul An, aș vrea să ne urez tuturor un lucru – articole cu titlul „Războiul s-a încheiat!”.

Ne vedem in 2023!


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: