Maia Sandu a felicitat cetățenii care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou: „Să avem încredere în puterea binelui”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu a felicitat cetățenii care sărbătoresc Crăciunul pe stil nou: „Să avem încredere în puterea binelui”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a felicitat cetățenii care sărbătoresc Nașterea Domnului pe 25 decembrie, pe stil nou. Șefa statului le-a urat moldovenilor, de Crăciun, pace și încredere în „puterea binelui”. Mesajul a fost transmis pe 24 decembrie, în ajunul Crăciunului.

„De Crăciun, când sărbătorim nașterea Domnului, să ne facem timp să mulțumim pentru pacea din casele noastre. Să ne bucurăm că oamenii dragi nouă sunt în siguranță și să prețuim timpul petrecut alături de ei. În ciuda provocărilor, a războiului de la hotarul nostru, să rămânem de partea vieții și să avem încredere în puterea binelui”, a scris președinta Maia Sandu.

„Sărbătoarea Nașterii Domnului este un prilej de iertare, împăcare și înțelegere”, mai spune șefa statului, care îndeamnă societatea să se sprijine în continuare „pe valorile de temelie – unitate, solidaritate și omenie”. „De aceste valori acum avem cel mai mult nevoie”, a mai scris Maia Sandu.

„Adunați în familie, alături de prieteni, încântați de cete de colindători care ne bat la ușă, vă doresc tuturor Crăciun fericit!” – a conchis șefa statului.

Precizăm că creștinii care se conduc de calendarul gregorian sărbătoresc Nașterea Domnului pe data de 25 decembrie. Crăciunul pe stil vechi va fi sărbătorit pe data de 7 ianuarie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: