„Șansa ta de a fi erou”: Moldova, împânzită cu postere despre angajarea în serviciul militar. Precizările Ministerului Apărării
Full Article 2 minutes read

„Șansa ta de a fi erou”: Moldova, împânzită cu postere despre angajarea în serviciul militar. Precizările Ministerului Apărării

Mai multe postere în care oamenii sunt îndemnați să se angajeze în serviciul militar pe contract pot fi observate lipite pe stâlpi și clădiri din întreaga țară. Ministerul Apărării comunică că anunțurile nu îi aparțin și declară că oamenii legii întreprind toate acțiunile pentru a identifica și localiza persoanele care au răspândit postere sau sunt implicate în această acțiune. Potrivit sursei citate, anunțurile conțin informații manipulatoare și false.

„O nouă dezinformare ce vizează Armata Națională. De această dată, falsurile au o altă formă – postere lipite pe clădiri și piloni cu referire la angajarea în serviciul militar pe contract. Ministerul apărării atenționează cu privire la conținutul acestor materiale, care este unul manipulator și nu corespunde adevărului”, anunță Ministerul Apărării.

Instituția precizează că angajările pe contract în Armata Națională sunt promovate prin canale oficiale ale Ministerului Apărării și ale Guvernului Republicii Moldova.

La fel, anunță Ministerul, informarea cetățenilor cu privire la posturile vacante în instituția de apărare are loc prin intermediul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și Târgurile locurilor de muncă.

„Inspectoratul General al Poliției investighează cazul pentru a identifica și localiza persoanele implicate. Facem apel către cetățeni. În cazul în care observați astfel de postere distribuite și prin alte regiuni ale țării, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0 (22) 25 22 92 sau la adresa de email [email protected]”, mai anunță sursa citată.

„Șansa ta de a fi erou”: Moldova, împânzită cu postere despre angajarea în serviciul militar. Precizările Ministerului Apărării

army.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: