Sărbătorim un an de mâncare bună la Kaufland
Full Article 4 minutes read

Pe 26 septembrie 2020, Kaufland sărbătorește un an din ziua în care a deschis ușile magazinelor sale pentru clienții din Republica Moldova. În această perioadă de activitate, Kaufland le-a oferit clienților săi o experiență nouă și plăcută de cumpărături, a lansat o serie de promoții speciale, s-a implicat activ în proiecte sociale, contribuind la dezvoltarea comunității în care își desfășoară activitatea  și a fost alături de eroii din linia întâi în perioada pandemiei.

„La Kaufland, credem că reușitele trebuie să fie sărbătorite alături de cei datorită cărora suntem astăzi aici. Cu siguranță, primul an pentru familia Kaufland a fost un an de lucruri bune, cu multe provocări, dar și cu rezultate frumoase. Ne bucurăm că am reușit să construim mai mult decât o afacere, mai mult decât un magazin. Suntem o echipă de oameni care prin atitudine, proiecte, grija față de comunitate vom reuși să construim un viitor mai bun, pentru noi și pentru generațiile următoare”, a menționat Directorul Executiv Kaufland Moldova, Dona Răpciugă.

Succesul Kaufland este garantat de atenția pe care o acordă compania celor peste 580 de oameni buni care fac parte din echipa sa. Pe lângă beneficiile pe care le au angajații, compania le oferă un mediu favorabil salariaților săi pentru dezvoltarea profesională și personală.

Colaborarea cu producătorii și furnizorii locali este o prioritate pentru Kaufland, motiv pentru care a investit peste 2 milioane de MDL în programe speciale și anume pentru obținerea celei mai prestigioase certificări internaționale de calitate și siguranță alimentară GLOBAL G.A.P. (Good Agricultural Practices), ce le permite producătorilor să exporte produselor oriunde în lume. În aceeași direcție, a fost lansată și campania „Proaspăt de acasă. Produs în Moldova”, care are ca scop susținerea și promovarea producătorilor autohtoni.

Kaufland a mers dincolo de pragul magazinelor sale și a demonstrat că este un partener solid și de încredere al Republicii Moldova, contribuind la dezvoltarea comunității și sprijinind proiecte de implicare socială. Astfel, încă din 2016, împreună cu ONG-urile partenere a am reușit să deruleze derulăm o serie de proiecte de responsabilitate socială în care a am investit peste 15 milioane MDL.

De la începutul crizei generate de pandemia COVID-19, Kaufland Moldova s-a solidarizat în susținerea autorităților responsabile și a medicilor din prima linie. În linie cu strategia sa de CSR, compania a oferit suport în valoare de peste 3.600.000 MDL către ONG-uri și proiecte ce vin în sprijinul eroilor din prima linie, dar și a grupurilor vulnerabile

În perioada 16 septembrie – 13 octombrie, Kaufland Moldova sărbătorește primul an alături de clienții săi printr-o campanie specială – „Un an de mâncare bună la Kaufland” care se va desfășura 360°, pe toate mediile de comunicare: TV, OOH, online, PR și pe canalele interne.  De asemenea, sunt pregătite o serie de acțiuni pentru cei care vor vizita magazinele Kaufland.

Amintim, că pe 26 septembrie 2019, Kaufland Moldova a deschis primele sale două magazine în orașul Chișinău situate în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1.

Pe 24 septembrie, Kaufland deschide cel de-al treilea magazin în nordul țării, în orașul Bălți, iar în or. Comrat și or. Ungheni a fost dat startul lucrărilor de construcție.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.300 de magazine în 8 țări și 132.000 de angajați

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: