Scoțienii intrați în Moldova fără autorizare au fost găsiți. Ce spune Poliția de frontieră?
Full Article 1 minutes read

Scoțienii intrați în Moldova fără autorizare au fost găsiți. Ce spune Poliția de frontieră?

A fost depistat microbuzul și identificate șapte persoane, care prin eludarea controlului trecerii frontierei de stat au ajuns în Republica Moldova. Sunt cinci cetățeni ai Marii Britanii, un cetățean al SUA și șoferul – un cetățean român, anunță Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, în seara de 12 noiembrie. 

„În cadrul măsurilor de cercetare și căutare, la Chișinău a fost stabilit hotelul unde s-au oprit persoanele, dar și alte locuri publice unde acestea s-au deplasat. Ulterior, microbuzul a fost identificat și oprit în trafic”, precizează IGPF

Acum, mijlocul de transport și grupul de persoane se află la sediul IGPF pentru cercetările de rigoare. În dependență de circumstanțe și declarații se va stabili încadrarea juridică a faptei.

Amintim că astăzi, în jurul orei 01:40, conducătorul unui microbuz a trecut prin punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe direcția dedicată transportului marfar, fără a stopa la linia de control. Acesta a intrat în Republica Moldova nefiind autorizată trecerea frontierei de stat. Totodată, conducerea Poliției de Frontieră a dispus inițierea unei anchete de serviciu în vederea elucidării celor întâmplate.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: