Se caută niște scoțieni. Un microbuz în care se aflau suporteri străini a intrat în Moldova fără autorizare
Full Article 2 minutes read

Se caută niște scoțieni. Un microbuz în care se aflau suporteri străini a intrat în Moldova fără autorizare

Un microbuz în care se aflau suporteri ai unei echipe de fotbal din Scoția a traversat frontiera Republicii Moldova fără permisiune. Incidentul a avut loc pe 12 noiembrie. Informația a fost confirmată pentru NM de către Raisa Novițchi, purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră.

„Poliția de Frontieră confirmă incidentul – precum că un mijloc de transport a traversat frontiera fără autorizarea de rigoare. În prezent, se întreprind un șir de măsuri privind identificarea microbuzului și depistarea persoanelor”, a menționat Raisa Novițchi.

De menționat că, în punctul de trecere a frontierei Leușeni, au loc lucrările de reparație, fapt ce îngreunează orientarea deplasării. Poliția de Frontieră a precizat că, la intrarea punctului de trecere, conducătorul auto a poziționat microbuzul pe direcția dedicată transportului marfar, fără a stopa la linia de control. Ulterior, mijlocul de transport a părăsit teritoriul punctului de trecere, cu deplasarea spre interiorul țării.

În context, conducerea Poliției de Frontieră a dispus inițierea unei anchete de serviciu în vederea stabilirii circumstanțelor pe caz.

***

Pe 12 noiembrie, stadionul Zimbru va gazdui ultimul meci al tricolorilor de acasa, din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial 2022. Echipa naționalei va juca cu Scoția.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: