Se caută o localitate din Moldova care va purta titlul „Capitala Tineretului 2023” 
Full Article 1 minutes read

Se caută o localitate din Moldova care va purta titlul „Capitala Tineretului 2023” 

Ministerul Educației și Cercetării a lansat pe 27 septembrie curent concursul de selecție a localității ce va deține titlul „Capitala Tineretului – 2023”. Se menționează că pe parcursul unui an, urmează să fie concentrate activităţile de tineret ale autorităţii publice locale, ONG-urilor naționale şi locale, organizaţiilor internaţionale, precum şi ale autorităților publice centrale.

Pentru implementarea Programului, Ministerul va aloca mijloace financiare în valoare de circa 1.000.000,00 lei, oferind, totodată, suport metodologic și logistic.

Eligibile pentru aplicarea la Program sunt autoritățile administrației publice locale de nivelul întâi, inclusiv cele constituite în Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia și autoritățile administrației publice locale de nivelul al doilea, constituite pe teritoriul municipiului.

Excepție pentru aplicarea la Program sunt municipiul Chișinău și a autoritățile administrației publice locale care au deținut titlul „Capitala Tineretului” în ultimii 3 ani de la ediția pentru care se depune dosarul de aplicare (com. Sipoteni, r-nul Călărași – anul 2020 și 2021, or. Ștefan Vodă – anul 2022).


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: