Se scumpesc carburanții: ce prețuri anunță ANRE
Full Article 30 second read

Se scumpesc carburanții: ce prețuri anunță ANRE

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a stabilit noi prețuri la carburanți pentru ziua de mâine. Atât benzina, cât și motorina, vor fi mai scumpe potrivit noilor date. 

Pe 23 august, benzina se scumpește cu 9 bani și va costa 25 de lei și 78 de bani. De cealaltă parte, motorina va fi mai scumpă cu 22 de bani și va costa 26 de lei și 16 bani.

Se scumpesc carburanții: ce prețuri anunță ANRE

anre.md


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: