Ședința Parlamentului. Moțiunea simplă asupra politicilor Ministerului Justiției, pe ordinea de zi (LIVE)
Full Article 50 second read

Ședința Parlamentului. Moțiunea simplă asupra politicilor Ministerului Justiției, pe ordinea de zi (LIVE)

Parlamentul s-a convocat în ședință plenară joi, 21 octombrie. Deputații urmează să examineze moțiunea simplă inițiată de Fracțiunea parlamentară a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor asupra politicilor Ministerului Justiției în domeniul justiției.

De asemenea, vor fi dezbătute mai multe proiecte de lege propuse spre aprobare în prima lectură. Printre acestea figurează proiectele de lege pentru modificarea Legii privind regimul armelor și al munițiilor cu destinație civilă, Legii cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică și modificarea unor acte normative, Legii privind regimul străinilor în Republica Moldova, Legii cu privire la avocatură, Regulamentului Parlamentului.

De asemenea, în prima lectură va fi examinat proiectul de lege pentru ratificarea amendamentelor la Contractul de finanțare dintre Republica Moldova și Banca Europeană de Investiții și la Scrisoarea de însoțire asupra Contractului de finanțare în vederea implementării Proiectului ”Livada Moldovei”.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: