Șeful IGP s-a întâlnit cu polițistul care a reținut, în afara programului de muncă, un presupus pedofil (FOTO)
Full Article 2 minutes read

Șeful IGP s-a întâlnit cu polițistul care a reținut, în afara programului de muncă, un presupus pedofil (FOTO)

Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP) Sergiu Paiu s-a întâlnit pe 16 iulie cu polițistul care a intervenit, în ajun, în afara pogramului de muncă, pentru reținerea unui bărbat care a încercat să ademenească niște fetițe pentru a le abuza sexual. 

„„Omul potrivit la locul potrivit” sau mai bine zis: eroii nu au liber din program. Azi, această postare este despre Vladimir Ialovoi, colegul de care se mândrește întreaga familie a Poliției Naționale. Poliţist şi tată, Vladimir, aflat în timpul liber, nu a ezitat nici o secundă să reacţioneze atunci când a observat comportamentul inadecvat al unui bărbat care, a încercat prin şiretlicuri să ademenească trei copii pentru a întreţine cu ei relaţii sexuale. Ca Vladimir, sunt mii de polițiști, gata să intervină la chemarea vocației”, a menționat Paiu.

Amintim că, pe 15 iunie, un bărbat a încercat să ademenească niște fetițe de 10 ani, cu scopul de a le abuza sexual. Incidentul s-a produs în sectorul Ciocana al capitalei.

Individul le-a propunea copilelor 500 de lei. Unul dintre trecători a auzit conversația și a încercat să îl rețină. A intervenit și angajatul Ministerului de Interne care se plimba propriul copil, fiind în afara programului de muncă. În final, suspectul a fost preluat de un echipaj de poliție.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: