Sfârșit tragic la Căușeni: Doi oameni, găsiți morți într-o mașină blocată în zăpadă
Full Article 2 minutes read

Sfârșit tragic la Căușeni: Doi oameni, găsiți morți într-o mașină blocată în zăpadă

Două persoane au fost găsite fără suflare într-un automobil blocat în nămeți, în proximitatea localității Coșcalia, raionul Căușeni. Trupurile neînsuflețite au fost depistate în dimineața zilei de 27 noiembrie. Informațiile au fost confirmate pentru NM de către purtătoare de cuvânt a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu. 

Apelul la Serviciul 112 a survenit la ora 08:30. Angajații IGSU au fost solicitați să intervină în apropiere de localitatea Coșcalia, unde un automobil a rămas blocat în zăpadă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de salvatori.

Ajunși la destinație aceștia (salvatorii – n. r.) au stabilit că în mașina înzăpezită se află două persoane fără semne de viață”, a precizat reprezentanta IGSU.

Cazul este cercetat de organele de drept pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

(UPDATE 15:30) Presa locală scrie că victimele sunt o femeie și un bărbat, care formau un cuplu.

***

Amintim că meteorologii au emis cod galben și portocaliul de vânt, ninsori și viscol, în totală țara, pe 25-26 noiembrie. În consecință, sute de automobile, autocare și ambulanțe au rămas blocate în nămeți. Mai multe curse avia au fost anulate sau amânate, iar drumurile au fost blocate. Pompierii și salvatorii au intervenit, în ultimele 24 de ore, în 182 de situații de urgență. Din cauza intemperiei, în mai multe localități din țară, au avut accidente rutiere. În Orhei și raionul Nisporeni, două persoane au decedat în urma accidentelor.

Codul galben de vânt se menține și azi, până la ora 13:00.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: