Și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină la Ungheni: ce spun polițiștii despre șofer și pietonul tamponat 
Full Article 50 second read

Și-a pierdut viața după ce a fost lovită de o mașină la Ungheni: ce spun polițiștii despre șofer și pietonul tamponat 

O femeie de 71 de ani a fost lovită de un automobil la Ungheni, în urma impactului aceasta a decedat. Polițiștii menționează că femeia se deplasa neuniform pe marginea carosabilului, în loc neiluminat. 

Cazul a avut loc în seara zilei de 22 ianuarie.

Polițiștii au stabilit că un automobil de model Audi cu numere străine de înmatriculare, la volanul căruia se afla un tânăr de 19 de ani, a tamponat o femeie de 71 de ani.

Oamenii legii menționează că automobilul se deplasa din direcția raionului Ungheni spre satul Sculeni. În același timp, comunică polițiștii, femeia se deplasa neuniform pe marginea carosabilului, în loc neiluminat. În urma impactului, aceasta a decedat pe loc.

Supus testului alcoolscopic s-a constatat că șoferul nu se afla în stare de ebrietate. Acesta deține permis de conducere.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: