Și iarăși NewsMaker este cel mai accesat portal informativ din Moldova. A doua lună consecutiv
Full Article 2 minutes read

Și iarăși NewsMaker este cel mai accesat portal informativ din Moldova. A doua lună consecutiv

În luna ianuarie 2021, NewsMaker.md a devenit, pentru a doua lună consecutiv, cel mai accesat site informativ din Moldova, potrivit datelor Companiei europene de cercetare „Gemius”, care activează în toate țările Europei Centrale și de Est. Conform datelor Google Analitics, 813,3 mii de internauți au accesat NewsMaker în luna ianuarie 2021.

Site-ul NewsMaker.md a fost accesat, în luna ianuarie 2021, de peste 362,3 mii de internauți înregistrați în Moldova, sau aproximativ un sfert din toți internauții din țară, potrivit ratingului Companiei europene de cercetare „Gemius”. Aceștia au vizualizat peste 1,6 milioane de pagini ale site-ului. „Gemius” calculează numărul de utilizatori din Moldova, care dețin un dispozitiv conectat la internet.

Pe primele poziții ale clasamentului se află, în mod tradițional, un catalog de anunțuri popular în Moldova, serviciile companiei Mail.ru și agregatoarele de știri, rețelele sociale și site-ul despre datele meteo. Astfel, din site-urile mass-media, NewsMaker și-a păstrat poziția întâi.

Și iarăși NewsMaker este cel mai accesat portal informativ din Moldova. A doua lună consecutiv

Potrivit datelor Google Analitics, site-ul nostru a fost accesat în luna ianuarie 2021 de 813,3 mii de internauți, care au vizualizat paginile publicației de peste 2,4 milioane de ori. În afară de Moldova, NewsMaker.md mai este citit în România, Italia, Rusia, Germania, SUA și în alte țări în care sunt diaspore moldovenești mari.

NewsMaker este citit în limbile rusă și română, din marcajele în browser, prin accesarea imediată a site-ului, din căutările și recomandările Google și de pe paginile rețelelor sociale. Doar pe Facebook, paginile pe care le administrăm în limbile rusă și română au circa 100 mii de abonați.

Pentru ca cititorii noștri să nu rateze nimic important, în fiecare dimineață, pe NewsMaker se publică newsletterul matinal NM Espresso, care relatează nu doar despre evenimentele care au avut loc, dar și despre planurile pentru ziua următoare. Espresso poate fi primit pe poștă, în mod gratuit și în trei limbi concomitent. Este simplu – trebuie doar să te abonezi accesând urmpătorul link.

Îți mulțumim pentru încredere!

Cu drag, Redacția ta

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: