FOTO „Situație de urgență” pe podul din Crimeea: au fost raportate decese 
Full Article 2 minutes read

FOTO „Situație de urgență” pe podul din Crimeea: au fost raportate decese 

În noaptea de luni, oficialii ruși au anunțat despre o „situație de urgență” pe podul din Crimeea. Se menționează că a fost suspendată circulația mașinilor, a trenurilor, precum și a feribotului care făcea legătura dintre Crimeea și Kuban. Totodată, două persoane ar fi murit, scrie rbc.ru

Șeful Crimeei anexate Serghei Aksenov a anunțat despre „situația de urgență” la pilonul 145 al podului care leagă peninsula Crimeea de regiunea rusă Krasnodar.

Potrivit guvernatorul regiunii rusești Belgorod, Veaceslav Gladkov, două persoane au decedat – o femeie și un bărbat. Totodată, fiica lor s-a ales cu răni moderate.

Iar sediul operațional din Krasnodar a anunțat că în timpul urgenței de pe Podul din Crimeea a avut de suferit un minor, preliminar fiind diagnosticat cu leziune cranio-cerebral închisă.

Potrivit sursei a fost oprit traficul rutier și feroviar, precum și circulația feribotului care face legătura dintre Kuban și Crimeea.

Aksenov a cerut locuitorilor și oaspeților peninsulei să identifice o rută alternativă de circulație „în scop de securitate”. În jurul orei 7, el a spus că traficul feroviar va fi reluat până la ora 9.

Ministerul Transporturilor al Federației Ruse a anunțat că sunt înregistrate avarii la carosabil pe podul din Crimeea. Potrivit sursei, Ministerul nu a confirmat informațiile despre deteriorarea pilonilor podului.

Canalele de Telegram raportează că pe pod a avut loc o explozie. Baza a publicat imagini de la fața locului.

UPDATE: Președintele Parlamentului din Crimeea Vladimir Konstantinov a acuzat Kievul de incidentul din noaptea de luni la podul din Crimeea. De cealaltă parte, autoritățile ucrainene susțin că situația „ar putea fi o provocare a Rusiei pe fondul finalizării „acordului cu cereale””. 


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: