Slusari a părăsit ședința comisiei economie, buget și finanțe. Care este motivul
Full Article 1 minutes read

Slusari a părăsit ședința comisiei economie, buget și finanțe. Care este motivul

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr, Alexandru Slusari, a părăsit ședința comisiei parlamentare economie, buget și finanțe. S-a întâmplat după ce Slusari a refuzat să semneze că nu va divulga informații dintr-un raport al Consiliului Concurenței.

„Am părăsit ședința comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, întrucât am refuzat să semnez pentru obligativitatea nedivulgării informației din raportul Consiliului Concurenței privind acțiunile concertate din partea unor companii petroliere”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

„Nu vreau să prejudiciez ancheta și înțeleg undeva și frica celor din Consiliul Concurenței. Dar insist ca acest raport să fie audiat în ședința plenară. Informația despre cât de nejustificat au plătit pentru carburanți cetățenii și agenții economici ar trebui cât mai rapid să devină publică”, a mai spus Slusari.

Pe 19 aprilie, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a anunțat că s-a autosesizat, după ce în presă au apărut informații privind o nouă majorare a prețurilor la carburanți.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: