SMS-uri de la guvern în cazul unor situații de urgență. Igor Dodon propune crearea unui sistem de preîntâmpinare a cetățenilor
Full Article 2 minutes read

SMS-uri de la guvern în cazul unor situații de urgență. Igor Dodon propune crearea unui sistem de preîntâmpinare a cetățenilor

Președintele țării, Igor Dodon va propune guvernului să adopte o practică prin care cetățenii să fie informați despre anumite situații de urgență. Comunicarea se va realiza prin intermediul unor SMS-uri. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

„Ați văzut că guvernul a început să trimit SMS-uri cu unele detalii și preîntâmpinări ce ține de coronavirus. Eu cred că este un lucru bun. Apropo, eu nu am primit SMS. Domnule Chicu, eu de ce nu am primit SMS?”, a spus Dodon.

„Trebuie de văzut, să fie un sistem de preîntâmpinare. Eu o să propun guvernului să examineze acest lucru ca să fie nu doar cum a fost cu coronavirsul, să fie un lucru care se face permanent, de informare a cetățenilor. Stimați concetățeni, ne așteptăm săptămâna asta la călduri mari sau la ploi. E un lucru bun în afară de ceea ce se dă în comunicatele de presă. A fost o experiență bună și ea trebuie continuată”, a mai spus șeful statului.

Amintim că mai mulți moldoveni au primit SMS-uri semnate scurt – „Guvernul”, în care sunt atenționați să aibă grijă de sănătate și să se adreseze medicului de familie dacă au febră sau tuse.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: