Șoferul care a decedat în accidentul de la Orhei era angajat al Penitenciarului din Rezina. ANP: „se afla în afara orelor de serviciu”
Full Article 2 minutes read

Șoferul care a decedat în accidentul de la Orhei era angajat al Penitenciarului din Rezina. ANP: „se afla în afara orelor de serviciu”

Șoferul care a decedat în gravul accident rutier, care a avut loc în dimineața zilei de 12 ianuarie în apropierea localității Sirota din raionul Orhei, era angajat al Penitenciarului nr.17-Rezina. Informația a fost confirmată public de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP). Potrivit sursei, bărbatul activa în calitate de agent al Secției pază și escortare, iar în momentul producerii accidentului se afla în afara orelor de serviciu.

„Administrația Națională a Penitenciarelor confirmă faptul că persoana care a decedat este angajat al Penitenciarului nr.17-Rezina. (…) Acest caz a fost înregistrat de poliție, care urmează, reieșind din competența sa funcțională, să stabilească circumstanțele producerii acestei coliziuni precum și persoanele vinovate”, a anunțat ANP.

Administrația Națională a Penitenciarelor și-a exprimat „profund regretul față de cele întâmplate” și a transmis condoleanțe rudelor îndoliate. Totodată, ANP a îndemnat participanții în trafic să respecte regulile de circulație, să manifeste responsabilitate și prudență în orice situație.

„Din numele conducerii și al întregului efectiv al sistemului administrației penitenciare, transmitem sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!”, se mai arată în mesajul publicat de ANP.

Amintim că un grav accident rutier, cu implicarea a trei mașini, s-a produs pe 12 ianuarie în apropierea localității Sirota, raionul Orhei. Urmare a ciocnirii celor trei automobile, o persoană a murit la fața locului, iar alte patru s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportate la spital. Detalii – AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: