„Șoferul tirului – cetățean moldovean”. Autoritățile comunică detalii despre accidentul de la Constanța 
Full Article 2 minutes read

„Șoferul tirului – cetățean moldovean”. Autoritățile comunică detalii despre accidentul de la Constanța 

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu unele precizări urmare a accidentului din România, cu implicarea unui tir înmatriculat în Republica Moldova. Instituția spune că șoferul, care este cetățean al Republicii Moldova, nu a avut de suferit. Totodată, autocamionul este pregătit pentru a fi remorcat în țara noastră. 

„Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene s-a autosesizat prin intermediul Consulatului nostru la Iași în legătură cu informațiile potrivit cărora un tir înmatriculat în Republica Moldova s-a răsturnat la sensul giratoriu din Ovidiu în județul Constanța în seara zilei de 13 ianuarie”, se arată în declarația Ministerului moldovean.

„Potrivit responsabililor de la consulat care au comunicat prompt cu autoritățile române – șoferul tirului, cetățean moldovean nu a avut de suferit. La această oră transportul auto este pregătit pentru a fi remorcat în țara noastră”, comunică Ministerul.

***

Amintim, un tir cu numere de înmatriculare din Republica Moldova s-a răsturnat în seara zilei de 13 ianuarie în județul Constanța din România. Accidentul a avut loc în orașul Ovidiu. Presa română menționa că autocamionul era încărcat cu fructe și s-a răsturnat la un sens giratoriu unde se urcă pe autostradă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: