Spune salut noului serviciu Moldtelecom, One Number. Comunică ușor și de pe smartwatch-ul tău
Full Article 3 minutes read

Spune salut noului serviciu Moldtelecom, One Number. Comunică ușor și de pe smartwatch-ul tău

Dedicați să oferim soluții inovatoare care să simplifice viața abonaților noștri, Moldtelecom a lansat noul serviciu One Number. Tehnologia îți oferă experiență de comunicare mai convenabilă și mai eficientă, dacă te numeri printre utilizatorii ceasurilor inteligente.

De acum încolo, vei fi conectat mereu, fără a depinde de telefon și vei putea gestiona două cartele SIM și eSIM, dar să folosești un singur număr de telefon mobil, cu planul tarifar postpaid. Comod!

Așadar, One Number este soluția inteligentă, care te ajută să profiți la maxim de timpul tău și să te bucuri de comunicare eficientă, cu multiple avantaje:

  • Confort și flexibilitate: Ești mereu conectat, fără a depinde de telefon. Ideal când faci sport, șofezi, ești în mișcare sau pur și simplu ai nevoie de acces rapid la informații și comunicare;
  • Siguranță: Nu vei mai rata niciun mesaj important, chiar și atunci când telefonul nu este la îndemână. Rămâi conectat și în siguranță, indiferent de locație;
  • Eficiență: Îți simplifici viața cu un singur abonament pentru 2 device-uri. Gestionarea contului și a costurilor devine mai ușoară ca niciodată;
  • Mobilitate: Bucură-te de libertatea de a comunica oriunde și oricând, direct de pe smartwatch, fără a fi nevoit să depinzi de telefon.

Și dacă noua tehnologie îți simplifică viața și ți-o face la maxim mobilă, activarea acesteia e la fel de simplă și sigură, folosind aplicația My Moldtelecom și urmând pașii de mai jos:

  1. Autentificare: Deschide aplicația My Moldtelecom, loghează-te cu datele tale de acces și selectează numărul dorit;
  2. Meniu One Number: Accesează meniul „Mai Multe”, apoi alege „One Number”;
  3. Informații și Activare: Citește detaliile despre One Number, alege „Activează One Number”, confirmă activarea și completează procesul de validare;
  4. Scanare Cod QR: Scanează codul QR afișat pe ecran pentru a finaliza activarea pe smartwatch-ul tău.

Dacă te numeri printre deținătorii unui ceas inteligent Samsung, te vei putea conecta la rețea după ce parcurgi câteva etape:

  1. Descarcă și deschide aplicația Galaxy Wearable pe telefonul tău și asociază smartwatch-ul, dacă nu ai făcut deja acest lucru.
  2. În aplicația Galaxy Wearable, accesează Setări ceas > Abonamente mobile > Utilizare cod.
  3. Scanează codul QR al eSIM-ului și urmează instrucțiunile pentru a finaliza configurarea.
  4. Finisează configurarea prin accesarea Efectuat.

 

Pe lângă toate beneficiile sale fantastice, One Number vine și la un preț imbatabil! Bucură-te de toate posibilitățile de conectare la un cost lunar de doar 40 de lei.

Pentru și mai multe informații și asistență privind conectarea noului serviciu, accesează pagina web dedicată One Number ori contactează-ne la 022 200 200, iar echipa noastră prietenoasă de consultanți te va ajuta să-ți configurezi noul serviciu și-ți va răspunde la toate întrebări.

Împreună creăm viitorul. Moldtelecom.

 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: