Starea drumurilor în capitală. Agenții economici și administratorii de blocuri, îndemnați să combată ghețușul
Full Article 2 minutes read

Starea drumurilor în capitală. Agenții economici și administratorii de blocuri, îndemnați să combată ghețușul

La această oră, în municipiul Chișinău se circulă în condiții normale, iar pe linie sunt 321 troleibuze şi 106 autobuze, care urmează programul obișnuit. Asigurările vin din partea Primăriei capitalei. Informația a fost publicată pe 8 februarie.

Traficul rutier pe străzile municipiului se desfăşoară în condiţii normale, iar transportul public circulă conform programului corespunzător unei zile de lucru, la linie fiind emise 321 troleibuze şi 106 autobuze.

Regia locativ-comunală a intervenit, cu începere de la ora 02:00, pentru combaterea poleiului pe trotuare și pe căile de acces din intercartiere. În acest scop au fost mobilizate 32 utilaje cu sărărițe, fiind împrăștiate 73 tone de material antiderapant. De asemenea, de la ora 05:00, peste 400 de angajați au fost antrenați în lucrările de deszăpezire în preajma stațiilor de așteptare, pe alei și trotuare.

De asemenea, ÎM Regia „Exdrupo” a intervenit pe străzile din oraș și căile de acces spre suburbii, cu 37 autospeciale, pentru prevenirea formării poleiului pe carosabil, fiind împrăștiate 676 tone de antiderapant și 51 tone de sare.

Autoritățile municipale îndeamnă cetățenii să dea dovadă de prudență la traversarea străzilor, în condiții de polei, iar agenţii economici din Chişinău și gestionarii de imobile sunt chemați să intervină la combaterea ghețușului pe teritoriile în care activează.

În caz de necesitate, cetățenii pot apela Dispeceratul Central Municipal, tel.: (022) 22-22-67 sau (022) 22-26-04.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: