Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat pe 1 decembrie
Full Article 2 minutes read

Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat pe 1 decembrie

Startul sărbătorilor de iarnă va fi dat pe 1 decembrie, odată cu inaugurarea bradului de Crăciun. Acesta va fi amplasat în scuarul catedralei. Anunțul a fost făcut de primarul capitalei Ion Ceban, în cadrul unei conferințe de presă, din 25 noiembrie.

Edilul a precizat că toate străzile principale, cercurile din oraș, aleile, scuarurile și parcurile vor fi decorate cu elementele decorative din anii precedenți, dar și cu altele noi. Acestea, însă, vor fi aprinse treptat.

În Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) sau în scuarul catedralei ar putea fi amplasat și un carusel cu toți protagoniștii poveștilor, făcut de un conațional de al nostru. De asemenea, se discută și despre amplasarea unui patinoar, dar deocamdată nu există un răspuns, a spus Ion Ceban.

În capitală vor fi împodobite și unele troleibuze. Potrivit primarului, mai mulți agenți s-au arătat deschiși pentru amenajarea transportului, în schimbul publicității gratuite plasate pe acestea.

„Am îndemnat și agenții să decoreze spațiile unde își desfășoară activitatea”, a declarat Ceban.

Între timp, au fost identificate mai multe locații unde vor fi amplasate târgurile de Crăciun.

„Din păcate sunt puțini agenți economici care vor să participe, suntem în căutare”, a accentuat primarul.

Cât ține de concerte, primarul a menționat că a fost pregătită o agendă culturală bogată. Totuși, un spectacol grandios în noaptea dintre ani nu va fi organizat, din cauza pandemiei. În context, Ceban a spus că vor fi respectate toate normele sanitare, în vederea prevenii și răspândirii infecției cu Covid.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: