Ștefan Gligor a fost ales în funcția de președinte al formațiunii „Partidul Schimbării”
Full Article 2 minutes read

Ștefan Gligor a fost ales în funcția de președinte al formațiunii „Partidul Schimbării”

Astăzi, duminică, 7 martie 2021, a avut loc ședința Congresului de constituire a Partidului Politic ”Partidul Schimbării”. În cadrul ședinței, în funcția de președinte al formațiunii a fost ales Ștefan Gligor. Printre vicepreședinții partidului se numără și consilierul prezidențial Sergiu Tofilat.

Potrivit grupului de inițiativă pentru constituirea formațiunii, din 28 ianuarie au fost colectate 2000 de cereri de membru și create 3 organizații terioriale în raioanele Anenii Noi, Cantemir și Leova.

La fel, a fost comunicată decizia Grupului de inițiativă de amânare a constituirii organizațiilor teritoriale în municipiile Bălți și Chișinău, în contextul acutizării crizei pandemice.

„În aceste municipii există un număr mare de membri, care doresc să participe la constituirea OT-urilor, dar din păcate, la moment, respectivele ședințele de constituire nu pot avea loc din cauza limitărilor impuse de autorități. În pofida acestei situații, vom continua constituirea organizațiilor teritoriale în raioane cu respectarea deciziilor Comisiei Naționale Extraordinare în Sănătate Publică și planificăm în următoarele săptămîni să constituim cel puțin 10 organizații noi”, susțin membrii formațiunii, care au precizat că, odată cu anularea limitelor impuse de autorități, vor fi constituite organizațiile teritoriale din mun. Chișinău și Bălți.

În funcția de președinte al „Partidului Schimbării” a fost ales Ștefan Gligor, iar în funcțiile de vicepreședinți au fost aleși: Corina Gaibu, Sergiu Dărănuță, Ion Potlog, Sergiu Postica și Sergiu Tofilat.

În calitate de secretar general al partidului a fost ales Vladimir Ciobanu. În calitate de trezorier al partidului a fost ales Tudor Șoitu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: