Suedia reintroduce controlul la frontierele interne. Moldovenii vor trebui să prezinte acte de identitate valabile
Full Article 50 second read

Suedia reintroduce controlul la frontierele interne. Moldovenii vor trebui să prezinte acte de identitate valabile

Ambasada Republicii Moldova în Regatul Suediei informează cetățenii care se află, planifică să tranziteze sau să călătorească în Regatul Suediei despre reintroducerea de către autoritățile suedeze a controlului la frontiera de stat. Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) anunță că măsura va fi în vigoare până la data de 11 mai 2024.

„Recomandăm cetățenilor să dețină în permanență asupra lor, pe durata călătoriei spre și dinspre Regatul Suediei, un act de identitate valabil acceptat pentru traversarea frontierei”, se arată în nota informativă emisă de MAEIE.

Diplomația de la Chișinău anunță că cetățenii care se confruntă cu o situație cu caracter urgent, pot apela pentru asistență consulară la linia de telefon a Ambasadei Republicii Moldova la Stockholm: +46 769 423 423.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: