„Surpriză” eșuată pentru deținuții din Penitenciarul Lipcani. Cum urmau să ajungă în închisoare 14 litri de alcool
Full Article 50 second read

„Surpriză” eșuată pentru deținuții din Penitenciarul Lipcani. Cum urmau să ajungă în închisoare 14 litri de alcool

Un civil a fost prins în timp ce vroia să arunce 14 litri de alcool peste gardul Penitenciarului nr.2 din Lipcani. Potrivit Administrației Națională a Penitenciarelor, rudele deținuților încearcă în perioada sărbătorilor de iarnă să le transmită băuturi alcoolice.

Administrația Națională a Penitenciarelor informează că în noaptea de 26 februarie, a fost oprită o tentativă de introducere a băuturilor alcoolice în Penitenciarul nr.2 din Lipcani.

Mai exact, un civil a încercat să arunce băuturi alcoolice peste gardul penitenciarului. Angajații instituției au confiscat 14 litri de alcool, iar cazul a fost documentat pe faptul transmiterii substanțelor interzise în penitenciar și transmis organelor de poliție.

ANP informează că în preajma sărbătorilor, în toate instituțiile penitenciare vor fi intensificate măsurile de siguranță și regim penitenciar, cu scopul de a zădărnici unele inițiative de încălcare a legii de către deținuți.

„Surpriză” eșuată pentru deținuții din Penitenciarul Lipcani. Cum urmau să ajungă în închisoare 14 litri de alcool „Surpriză” eșuată pentru deținuții din Penitenciarul Lipcani. Cum urmau să ajungă în închisoare 14 litri de alcool


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: