Tânăra care a rămas fără picioare în urma unui accident rutier va primi 250 mii lei din partea Primăriei Chișinău
Full Article 2 minutes read

Tânăra care a rămas fără picioare în urma unui accident rutier va primi 250 mii lei din partea Primăriei Chișinău

Marcela Paladi, tânăra de 25 de ani care și-a pierdut ambele picioare într-un accident rutier va primi un ajutor în mărime de 250 mii de lei din partea Primăriei municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut de către primarul Ion Ceban, pe 17 februarie.

Banii vor fi alocați din fondul de rezervă.

„A fost luată decizia ca 250 mii de lei să fie alocați din fondul de rezervă al Primăriei municipiului Chișinău pentru Marcela Paladi, tânăra care a avut de suferit în urma accidentului de pe Viaduct. Plus, s-a luat decizia de a fi donat un pat multifuncțional și acordarea suportului de reabilitare în cadrul instituțiilor medicale municipale. Îndemnăm șoferii să respecte regulile circulației rutiere, pentru siguranța tuturor”, a anunțat edilul.

Amintim că accidentul s-a produs în noaptea de 5 spre 6 februarie. Marcela Paladi era pasagera unei mașini accidentate în capitală. Aceasta a ieșit din autoturism pentru a plasa semnul de semnalizare, pentru a evita producerea unui alt accident. În acel moment, un BMW a lovit-o, tânăra fiind practic strivită între cele două autoturisme.

Pe 14 februarie, Marcela a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care roagă persoanele care au posibilitate să o ajute financiar pentru recuperare. Sora acesteia a menționat că banii sunt necesari pentru proteze – VIDEO.

Conturile unde puteți dona le găsiți AICI.

Cazul Marcelei a ajuns și în atenția parlamentului. Președintele legislativului Igor Grosu a cerut deputaților să vină cu un proiect de lege care înăsprește pedepsele prevăzute de legislație pentru șoferii care nu respectă limita de viteză.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: