Tauber anunță un nou protest cu „zeci de mii de participanți”, dar peste o lună: „Asta dacă până atunci Sandu, Recean și Grosu nu pleacă benevol”
Full Article 1 minutes read

Tauber anunță un nou protest cu „zeci de mii de participanți”, dar peste o lună: „Asta dacă până atunci Sandu, Recean și Grosu nu pleacă benevol”

În data de 7 mai 2023, Mișcarea pentru Popor, din care fac parte Partidul „ȘOR”,  PACE – condus de Gheorghe Cavcaliuc, câțiva activiști civici, dar și doi deputați care au părăsit recent Partidul Socialiștilor, va organiza un nou protest. Anunțul a fost făcut, pe 5 aprilie, de către deputata Marină Tauber.

Acțiunea de protest urmează să aibă loc în fața parlamentului.

„Noi solicităm demisia imediată a Guvernului Recean, a Maiei Sandu și a Parlamentului, în frunte cu Igor Grosu. (…) Am luat decizia să reluăm acțiunile noastre de protest după sărbătorile sfinte. (…) În data de 7 mai, la ora 13:00, în fața Parlamentului, va fi organizată o acțiune de „rezistență națională”, unde noi, împreună cu zeci de mii de cetățeni vom solicita demisia și alegeri anticipate. Asta dacă până atunci Maia Sandu, Dorin Recean și Igor Grosu nu vor pleca benevol. Vom fi nu mulți, ci foarte și foarte mulți”, a declarat Tauber.

Amintim că cel mai recent protest de amploare organizat de Mișcarea pentru Popor s-a desfășurat pe 16 martie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: