Tauber, Cavcaliuc, Starîș… Fugarul Ilan Șor a anunțat crearea Comitetului Salvării Naționale și cine îi sunt membrii
Full Article 50 second read

Tauber, Cavcaliuc, Starîș… Fugarul Ilan Șor a anunțat crearea Comitetului Salvării Naționale și cine îi sunt membrii

Liderul fugar Ilan Șor a anunțat, în cadrul unei intervenții video din cadrul protestului, despre crearea Comitetului Salvării Naționale. Comitetul este format din lideri ai partidelor de opoziție și reprezentanți ai societății civile, au comunicat ulterior, moderatorii acțiunii de protest.

„Rolul Comitetului este de a oferi o alternativă la guvernare”, au comunicat reprezentanții Partidului ȘOR.

Din Comitet fac parte: Ilan Șor, Marina Tauber, Gheorghe Cavcaliuc, Dinu Țurcanu, Radu Gușilă – primar al comunei Piatra din Orhei, Constantin Starîș – deputat comunist și Serghei Mișin – liderul partidului „Renaștere”.

În cadrul unei intervenții video din cadrul protestului, liderul PACE Gheorghe Cavcaliuc a susținut crearea Consiliului. „Dragi moldoveni, sunt timpuri complicate. Susținem acest Consiliu care a fost creat astăzi. Împreună vom doborî ciuma galbenă”, a spus Cavcaliuc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: