Tauber, Cavcaliuc, Starîș… Fugarul Ilan Șor a anunțat crearea Comitetului Salvării Naționale și cine îi sunt membrii
Full Article 50 second read

Tauber, Cavcaliuc, Starîș… Fugarul Ilan Șor a anunțat crearea Comitetului Salvării Naționale și cine îi sunt membrii

Liderul fugar Ilan Șor a anunțat, în cadrul unei intervenții video din cadrul protestului, despre crearea Comitetului Salvării Naționale. Comitetul este format din lideri ai partidelor de opoziție și reprezentanți ai societății civile, au comunicat ulterior, moderatorii acțiunii de protest.

„Rolul Comitetului este de a oferi o alternativă la guvernare”, au comunicat reprezentanții Partidului ȘOR.

Din Comitet fac parte: Ilan Șor, Marina Tauber, Gheorghe Cavcaliuc, Dinu Țurcanu, Radu Gușilă – primar al comunei Piatra din Orhei, Constantin Starîș – deputat comunist și Serghei Mișin – liderul partidului „Renaștere”.

În cadrul unei intervenții video din cadrul protestului, liderul PACE Gheorghe Cavcaliuc a susținut crearea Consiliului. „Dragi moldoveni, sunt timpuri complicate. Susținem acest Consiliu care a fost creat astăzi. Împreună vom doborî ciuma galbenă”, a spus Cavcaliuc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: